Pe site-ul WIRO, operatorul folosește cookie-uri în conformitate cu prevederile politicii de confidențialitate. In regula
Produse Meniu

ÎNTREBĂRI ȘI RĂSPUNSURI

Cele mai frrecvente întrebări.

 

Aveți întrebare?

În cazul în care aici nu găsiți răspunsul, o puteți pune la adresa info@wiro.hu , și noi vom posta aici; atât întrebarea dvs. cât și răspunsul.

 

 

Întrebare:

Firul poate ieși din cap în timpul retragerii, adică se poate rupe în cap firul?

Răspuns:

Cu o utilizare adecvată, firele nu pot ieși din cap. Capetele WIRO sunt făcute în așafel încât, pe măsură ce crește forța de întindere, crește și rezistența conexiunii. Cu cât este mai mare forța de tracțiune, cu atât este mai mare forța de prindere în insertul conic a firelor.

Important, este ca capetele să fei utilizate cu minimum 3 fire. Dacă dorim doar să tragem 1 sau 2 fire, trebuie să folosim 1 sau 2 fire de ajutor de 10-15 cm. Primele 3 fire trebuie introduse în cap cu un decalaj de 120 de grade, astfel încât miezul interior să fie centrat. Acest lucru blochează alunecarea firelor din cap.

A másik IMPORTANT este ca firelor să fie răsucite de 2-3 ori. Acest lucru este necesar pentru ca toate firele să fie supuse aceleiași forțe de tracțiune în timpul tragerii.

Cu capul potrivit și folosind acești doi pași, firele nu poti aluneca din cap în timpul retragerii.

 

Întrebare:

Nu se poate bloca capul într-o curbă din cauza dimensiunii sale?

Răspuns:

Nu, nu este posibil. Capul are un diametru maxim de 10 mm și o lungime de 16 mm. Deoarece firele sunt conectate la cap în mod continuu, adică cu capul, punctul de conectare nu poate fi mai gros de 10 mm, la conectarea a 3, 6 sau chiar 12 fire. Dacă ne uităm la metodele tradiționale de conectare, diametrul poate fi de 8 mm pentru 3 fire și de 11 mm pentru 6 fire. În plus, unele cabluri au un diametru de 10-11 mm.

În curbe, nici capul nu se poate bloca, deoarece capul este întins până la interiorul arcurilor în timp ce trageți. Acest lucru va împiedica blocarea capului în tub.

 

Întrebare

Poate fi folosit și pentru fire torsadate Mkh sau Mtk ?

Răspuns:

Capetele WIRO sunt recomandate în mod special pentru cablurile Mcu și Mbcu, dar pot fi utilizate și pentru firele torsadate Mkh și Mtk. Cu diferența că, după decupare, firele trebuie răsucite, astfel încât să poată fi introduse în cap.