Pe site-ul WIRO, operatorul folosește cookie-uri în conformitate cu prevederile politicii de confidențialitate. In regula
Produse Meniu

CÂȘTIGĂ MAI MULȚI BANI CU WIRO!

Tragerea cablurilor electrice este unul dintre procesele de instalare electrică care nu a avut o înnoire revoluționară, până acum!

Soluțiile utilizate și în prezent sunt deja depășite. Trăim vremuri în care timpul pe care îl petrecem lucrând este foarte important.

Instalarea electrică este serioasă, iar responsabilitatea este complexă. Astfel, timpul petrecut în această meserie este important și pentru electricieni.

Aproape 90% din sistemul de cablare dintr-o casă medie este de obicei firul de cupru de 1,5 mm al MCU (acesta este utilizat pentru prize, întrerupătoare, lămpi, alte iluminări). Acesta este de obicei urmat de sârmă de cupru de 2,5 mm MCU (care este utilizată pentru aparatele de aer condiționat, cuptoare electrice, cazane și toate aparatele care utilizează până la 34 A, și apoi o cantitate neglijabilă de cabluri de cupru mai groase și, în cele din urmă, Internetul necesar precum cabluri coaxiale și cabluri de alarmă. Întrucât se folosesc cel mai mult fire de 1,5 mm și 2,5 mm, există un deficit într-un dispozitiv care facilitează și grăbește acest proces de lucru. Deoarece cauzează o mulțime de probleme și pierde timpul când cablurile sunt trase în tuburile de protecție, este nevoie de mult timp pentru a le lipi de firul de tragere, iar apoi, după lipirea neglijentă, cablul se poate rupe în tub, ceea ce duce la repetarea procesului de muncă. Dacă cablul iese din țeavă fără probleme, va dura mult timp eliberarea firelor.

Soluțiile și instrumentele de până acum nu erau practice și orientate spre rezultate. Nu exista o gamă largă de opțiuni disponibile electricenilor.

Luați un apartament mediu de 60-70 m2 cu o echipă de 2 persoane cu 7 zile lucrătoare. În funcție de instalație, tragerea cablului în sine durează 1-2 zile.

Cu WIRO, acest flux de lucru poate economisi până la o zi de lucru completă.

Pe termen lung, dacă un proces de muncă de 7 zile poate fi scurtat până la 6 zile, în același timp 8 comenzi pot fi executate în loc de 7.

Anual, dacă ați reușit să preluați 14 comenzi, de acum, puteți lua încă 2 comenzi folosind WIRO.

Soluție tradițională cu bandă:

Dezavanje

Avantaje

Instalarea lentă, dezasamblarea dificilă, tăierea în timpul dezasamblării. Nu sunt recomandate din cauza deteriorării firului sau a cablului de tragere, nu aventajoase în timp

Jeftin

Utilizarea benzii izolante este esențială

Disponibil în toate magazinele de bricolaj

Se rupe des în tubul protector

 

Dacă mai multe fire sunt trase în același timp, nodul va fi prea gros, ceea ce face mai dificilă tragerea

 

Cu WIRO, timpul de retragere poate fi redus la jumătate!

Astfel, timpul economisit prin utilizarea acestuia poate fi petrecut pt. o altă comandă.

Denumire

Avantaje

Conexiune (filet de tragere + fire)

Rapid, între 9 sec și 15 sec în funcție de numărul firului

Tragerea printr-un tub de protecție

Deoarece firele nu sunt amplasate paralel cu firul de retragere, ci ca o continuare a acestuia, este foarte rapid

Deconectare

Extrem de rapid, deoarece necesită doar comprimarea celor două părți, astfel încât chiar și o singură mână poate dizolva articulația într-un moment

Ruptură într-o conductă

Dacă este conectat corect, nu este posibil, deoarece cu cât forța exercitată asupra tragerii este mai mare, cu atât va crește forța clemei, deci va rupe firul sau va rupe conducta de perete mai repede decât se va slăbi îmbinarea.

Când utilizați fire (MCU)

Se pot conecta 1 până la 6 fire sau se pot adăuga încă 6 fire prin răsucire. Pentru a-l utiliza este necesar un minim de 3 fire, deci sunt necesare 2 fire de ajutor pt. 1 fir, și1 fir de ajutor pt. 2 fire

Pentru utilizare cu cabluri izolate (MBCU)

Poate fi utilizat pentru 1 sau 2 cabluri izolate (MBCU) deoarece capul are 6 locuri